ACTUALITATE 12 octombrie 2015

Miercuri se închide circulaţia pietonală în Piaţa Libertăţii

de Covasna Media | 100 vizualizări

Începând de miercuri, 14 octombrie, din cauza lucrărilor de construcţie a noii pieţe centrale, se va închide circulaţia pietonală pe Piaţa Libertăţii – pe tronsonul dintre Teatrul „Tamási Áron” şi intersecţia cu str. Grof Mikó Imre. Această restricţie de circulaţie pentru pietoni este valabilă până în data de 23 octombrie.

În toată această perioadă, accesul în clădirea Teatrului „Tamási Áron” şi în Studioul Nou, atât pentru angajaţi, cât şi pentru spectatori, se va face prin intrarea Primăriei şi curtea teatrului. De asemenea, la Biroul de Organizare Evenimente Culturale se va putea ajunge tot prin curtea teatrului, prin intrarea din spate.

Din cauza lucrărilor aflate în desfăşurare, în această perioadă de timp nu va exista posibilitatea de a intra în magazinele, restaurantele şi sediile organizaţiilor aflate pe acest tronson de drum.

În perioada 14-23 octombrie, închiderea tronsonului de drum din faţa Teatrului „Tamási Áron”, Korzó Irish Pub, Cofetăria „Mikó” şi Fundaţia LAM este impetuos necesară din cauza mărimii lucrărilor de anvergură. Pentru reţeaua de drenaj se vor face săpături adânci de trei metri şi jumătate, vor fi utilizate utilaje de mare tiraj, şi se va lucra şi la reţeaua de electricitate şi reţeaua de cabluri.

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe face apel la înţelegere din partea locuitorilor oraşului!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.