ACTUALITATE 13 august 2015

Mesaj pe Facebook al familiei pilotului Mircea Crăciun din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 388 vizualizări

Mircea Craciun 3

Familia pilotului Mircea Crăciun, dispărut cu planorul în urmă cu o săptămână, a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, creată special pentru opiniile apropiaților şi ale colegilor de zbor ai bărbatului cu privire la itinerarele unde ar putea fi căutat.

În cadrul mesajului postat de către unul dintre fiii pilotului Mircea Crăciun pe pagina intitulată «Să-l găsim pe Mircea Crăciun», familia celui dispărut mulţumeşte pentru profesionalismul şi promptitudinea tuturor efectivelor implicate în căutări și transmite că oricine dorește să participe la căutări este binevenit.

„Dorim să ne exprimăm mulţumirea faţă de promptitudinea şi profesionalismul tuturor efectivelor implicate în căutarea tatălui nostru, Mircea Crăciun.

Am urmărit personal desfăşurarea căutărilor şi am fost impresionaţi de eforturile depuse de echipele de coordonare, factori de decizie, piloţi, tehnicieni şi personal auxiliar. Am scotocit pădurile împreună cu personalul ISU, salvamont, pădurari şi voluntari. Am văzut o bună organizare şi am simţit că toţi oamenii implicaţi au înţeles tensiunea prin care trecem. Altruismul tuturor ne-a copleşit. Le mulţumim din suflet pentru tot efortul.

Mulţumim de asemenea Aeroclubului României, personalului MAI şi MApN şi voluntarilor care s-au implicat cu propriile aeronave, parapante sau alte mijloace tehnice.

Chiar dacă timpul este cumva împotriva noastră, noi vom continua căutările cu orice mijloace şi oricâte sacrificii. Tatăl nostru a iubit enorm munţii peste care a zburat şi care l-au ajutat să-şi ţină aripile sus. Pe aceiaşi munţi trebuie să-i convingem acum să ni-l dea înapoi. Mircea Crăciun, omul pasăre, trebuie să se întoarcă la familia şi prietenii lui.

Natura ne-a arătat încă o dată că este mai puternică decât oricine. Însă, tot ea ne va arăta drumul către tatăl nostru. Oricine doreşte să participe la căutări este binevenit.

Am înfiinţat o pagină pe Facebook în care vom posta opiniile noastre şi ale colegilor de zbor apropiaţi lui Mircea Crăciun, cu privire la itinerarii plauzibile unde ar putea fi căutat. Pagina este intitulată «Să-l găsim pe Mircea Crăciun». Aici ne vom coordona căutările. Mulţumim încă o dată tuturor şi cât mai curând să creăm o pagină cu titlul «L-am găsit pe Mircea Crăciun».

Mulţumim!”, este mesajul postat de fiul lui Mircea Crăciun.

Planorul pilotat de Mircea Crăciun a dispărut pe 6 august şi de atunci este căutat zilnic de peste 1.300 de oameni în 8 judeţe, inclusiv în zona Întorsura Buzăului din judeţul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
PARNIA RODICA, 16 august 2015
ROG MESAJ FAMILIA PLANORISTULUI SAU TEL; 0765486223
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.