ACTUALITATE 16 august 2016

Menținerea siguranței cetățeanului în perioada minivacanței de Sfânta Maria – obiectiv îndeplinit

de Covasna Media | 187 vizualizări

În perioada 12 – 15 august a.c., polițiștii au fost la datorie astfel încât cetățenii să se bucure în siguranță de zilele libere, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale sau încălcări ale legii, dar și pentru siguranța traficului rutier și prevenirea producerii de accidente.

Astfel, la nivelul județului Covasna, 445 de polițiști de la ordine publică, de la rutieră, de la transporturi investigarea criminalității economice, investigații criminale, precum și de la alte structuri au acționat, fiind constituite 146 de patrule, atât pedestre cât și auto, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public și privat, creșterea siguranței rutiere și a transporturilor feroviare.

În acest interval, în urma acțiunilor desfășurate, au fost constatate 12 infracțiuni și au fost aplicate 286 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 82.500 de lei. Dintre acestea, 51 de sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la Legea 61/1991 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, 11 pentru abateri la regimul comerțului.

Pentru abateri în trafic au fost aplicate 202 sancțiuni, 56 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere și tot atâtea certificate de înmatriculare.

Polițiștii covăsneni vor continua seria acțiunilor și activităților menite să asigure climatul de ordine și siguranță publică.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.