ACTUALITATE 27 iunie 2024

Măsuri de siguranță pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat în Covasna

de Covasna Media | 885 vizualizări

Poliția Covasna a implementat măsurile necesare pentru a asigura desfășurarea în siguranță a examenului de Evaluare Națională, destinat absolvenților claselor a VIII-a, care a început pe 25 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română.

Măsuri similare sunt adoptate și pentru Examenul Național de Bacalaureat, care se desfășoară tot în această perioadă. 

Polițiștii, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice în proximitatea unităților de învățământ, asigurând astfel condiții normale pentru desfășurarea examenelor.

Echipajele din teren vor fi vigilente pentru a identifica și sancționa persoanele ale căror activități pot perturba climatul de siguranță publică. Centrele de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor, care vor acționa prompt pentru a menține ordinea.

Polițiștii rutieri vor interveni pentru a fluidiza traficul și a preveni accidentele rutiere, asigurând o circulație sigură și eficientă în zona centrelor de examinare.

Pe durata desfășurării examenelor și afișării rezultatelor, polițiștii vor fi prezenți pentru a informa cetățenii și a preveni comportamentele ilegale. 

Activitățile se desfășoară în colaborare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și partenerii instituționali.

Poliția Covasna își reafirmă angajamentul de a asigura un mediu sigur și protejat pentru toți cei care trăiesc în aceste zile emoția primelor examene importante și urează tuturor mult succes!

Sursa: Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.