ACTUALITATE 2 februarie 2012

Mădălin Guruianu îi răspunde lui Codruţ Opaiţ

de Covasna Media | 90 vizualizări

După ce în ziarul nostru de ieri, preşedintele PDL Sfântu Gheorghe, Codruţ Opaiţ, a declarat că avântul lui Mădălin Guruianu de a asculta indicaţiile de la centru putea să fie mai temperat, referindu-se la mitingurile împotriva Puterii organizate la Sfântu Gheorghe, Guruianu a trimis presei un comunicat de presă în care aduce unele lămuriri în legătură cu protestele de stradă de la începutul acestei săptămâni.

“Nu, nu era vorba despre ce “vreau eu” de la PDL Covasna, ci de mesajele pe care protestatarii, repet, români şi maghiari deopotrivă, le aveau pentru şefii dumneavoastră de partid de la Bucureşti. Eu credeam că cetăţenii din Sfântu Gheorghe pot transmite către conducerile locale ale partidelor mesajele pentru “Centru”, nu că le spuneţi să meargă în Piaţa Universităţii. Cu tot respectul, aceasta mi se pare a fi o idee învechită şi nelalocul ei şi pentru că tot am prilejul, vă transmit că nu, nu cred că “Bucureştiul” ar trebui să rezolve toate problemele, ci presiunea din teritoriu. Ce vreau să spun cu asta este că ar trebui să vă străduiţi să preluaţi doleanţele oamenilor din comunitate şi să le transmiteţi mai departe, poate-poate reuşim să schimbăm ceva împreună!

Despre “lista cu soluţii pentru viaţa noastră de aici”, cu tot respectul, domnule preşedinte Opaiţ, cred că faptele mele din ultimii ani, implicarea într-o mulţime de proiecte cu şi pentru comunitate, plus parteneriatul constructiv pe care-l am de la începutul mandatului de consilier local, mă face să fiu îndreptăţit să spun că există soluţii, le-am pus şi continuăm să le punem în practică împreună cu cei care cred în destinul acestei comunităţi. Chiar dacă suntem puţini. Şi chiar dacă unii cârcotesc vârtos pe la colţuri şi încearcă să pună beţe în roate. Şi chiar dacă nu facem parte din aceleaşi organizaţii sau partide politice…

Cu toate cele spuse mai sus, vă rog să nu credeţi că nu recunosc deschis meritele actualei administraţii locale, care a reuşit să atragă fonduri europene şi guvernamentale pentru dezvoltarea oraşului nostru şi voi continua să fiu partener cu oricine, indiferent de orientarea politică, care crede în binele şi viitorul acestei comunităţi de oameni, români şi maghiari deopotrivă, din Sfântu Gheorghe”, a declarat Mădălin Guruianu în comunicatul de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, 2 februarie 2012
aceste "guruianisme" nu fac nici viata mai usoara, nici iarna mai suportabila...., cat despre "protestatari", i-as sugera vajnicului "aparator" al dreptatii instituite de pnl, a propos, ce spuneti de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.