ACTUALITATE 24 martie 2023

Lucrările pe strada Fabricii avansează conform planurilor

de Covasna Media | 759 vizualizări

Operatorul regional Gospodărie Comunală SA a început înlocuirea conductei de canalizare de pe strada Fabricii din Sfântu Gheorghe în toamna anului trecut, lucrarea fiind de o importanță majoră, având în vedere că o parte semnificativă a traficului de mărfuri care tranzitează orașul utilizează această stradă.

„În urma consultărilor avute cu Poliția, am fost rugați să nu închidem complet circulația pe această stradă, întrucât ar fi dificilă devierea traficului din zonă. Până acum am reușit să respectăm această solicitare, deși încetinește, oarecum, ritmul de lucru. Nu excludem posibilitatea ca o astfel de situație să apară la un moment dat, pentru o scurtă perioadă de timp, dar acest lucru depinde în mare măsură de situațiile neprevăzute pe care le-ar putea întâmpina colegii care lucrează pe această stradă. Până acum nu am întâmpinat probleme, iar colegii respectă programul stabilit”, a declarat directorul societății, Kozsokár Attila.

Până în prezent, angajații Gospodărie Comunală SA au înlocuit 423 de metri de conducte, au creat 8 cămine de vizitare și au înlocuit 8 racorduri - înlocuirea conductelor și racordurilor este în curs de desfășurare.

Conform planurilor, furnizorul de servicii trebuie să finalizeze înlocuirea rețelei de canalizare până la finalul lunii mai, termen care trebuie respectat, a punctat Kozsokár Attila. Directorul a mai precizat că până în prezent au existat momente dificile în fazele de lucru, echipa putând să avanseze circa un metru pe zi, însă acest lucru nu este surprinzător, întrucât sunt părți greu accesibile care necesită multă atenție.

„Ne dorim neapărat să fim gata cu lucrarea până la termenul stabilit, am încredere în colegii mei, pentru că lucrează cinstit și nu este întotdeauna ușor”, a conchis Kozsokár Attila. 

Înlocuirea conductelor reprezintă doar o etapă a lucrărilor de pe strada Fabricii, iar asfaltarea va putea începe doar după finalizarea tuturor lucrărilor. 

Gospodărie Comunală SA – Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.