ACTUALITATE 12 iulie 2010

Lucrările de lărgire a DN2D, îngreunate de nişte avize

de Covasna Media | 82 vizualizări
Pentru deblocarea situaţiei ar trebui scoase din fondul forestier 14 hectare de teren Lucrările pentru lărgirea DN2D, care leagă Ojdula de Focşani, sunt îngreunate pe partea din judeţul Covasna, ele riscând a fi suspendate din cauză că lipsesc o serie de avize. Prefectul județului, Gyorgy Ervin, a anunțat că a primit o scrisoare de la omologul său din Vrancea, prin care i se solicită efectuarea demersurilor necesare pentru continuarea lucrărilor. Prefectul a declarat că

Pentru deblocarea situaţiei ar trebui scoase din fondul forestier 14 hectare de teren

Lucrările pentru lărgirea DN2D, care leagă Ojdula de Focşani, sunt îngreunate pe partea din judeţul Covasna, ele riscând a fi suspendate din cauză că lipsesc o serie de avize.

Prefectul județului, Gyorgy Ervin, a anunțat că a primit o scrisoare de la omologul său din Vrancea, prin care i se solicită efectuarea demersurilor necesare pentru continuarea lucrărilor.

Prefectul a declarat că s-a adresat instituțiilor implicate, respectiv Ocolul Silvic Brețcu și Inspectoratul Teritorial Silvic și de Vânătoare, pentru a rezolva problema. Lucrările sunt blocate ca urmare a faptului că o suprafață de 14 hectare din zonă trebuie scoasă din fondul forestier pentru a se putea continua construirea drumului, fapt pentru care este nevoie însă de o Hotărâre de Guvern.

Gyorgy Ervin a subliniat că documentația pentru rezolvarea situației a fost întocmită și transmisă la București, în speranța că problema va fi deblocată în cel mai scurt timp și lucrările vor continua. Drumul trebuie finalizat până în anul 2011.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Primar_la_Hetea, 13 iulie 2010
In materie de drumuri Covasna sta cel mai prost din tara. Acum v-ati dat seama ca aceea suprafata trebuie scoasa din fondul forestier ? Rusine, un judet condus numai de incababili.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.