ACTUALITATE 24 iunie 2022

Lucrări de renovare și modernizare a drumurilor în mai multe zone din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 937 vizualizări

Străzile și rețelele lor de utilități sunt reabilitate în mai multe locuri din oraș, iar pe carosabil, trotuare și parcări se așterne asfalt nou.

Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare pe strada Rozelor, unde au fost deja înlocuite conductele de apă, gaz și canalizare și au fost instalate căminele de vizitare necesare pentru extinderea rețelei de canalizare pluvială. În prezent se lucrează la fundațiile pentru asfalt, la îngroparea liniilor electrice, la montarea de noi pavaje și la reînnoirea iluminatului public.

Pe strada Ciucului se desfășoară, de asemenea, o renovare completă, rețeaua de gaz fiind deja modernizată, sunt instalate noi guri de vizitare, iar compania de electricitate conectează gospodăriile de pe stradă la rețeaua subterană. Au existat obstacole în ceea ce privește înlocuirea reţelei de utilități, dar această parte a lucrărilor va fi finalizată în luna iulie. După modernizarea rețelei de iluminat public, va urma refacerea trotuarelor și a carosabilului, urmată de construcția pistei pentru biciclete. Modernizarea străzii Ciucului este programată să fie finalizată până cel târziu în decembrie 2023.

Firma locală de construcții Sepsi Út-Építő a amplasat borduri noi pe strada Császár Bálint și pe strada Umbrei, iar în ambele locații se toarnă noul strat de asfalt. Lucrările de refacere a carosabilului, trotuarelor și parcărilor de pe strada Liliacului au fost finalizate în ultimele zile, iar pe strada Narciselor se lucrează la înlocuirea bordurilor și la așternerea fundației pentru un nou strat de asfalt.

(Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.