ACTUALITATE 15 noiembrie 2018

Lucrări de renovare a străzilor din Sfântu Gheorghe, în desfășurare

de Covasna Media | 570 vizualizări

Potrivit primarului, se lucrează pe 4 străzi

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a vorbit miercuri, 14 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă despre stadiul lucrărilor de reparații a străzilor din reședința de județ. În această perioadă, se desfășoară lucrări pe străzile Kós Károly, Váradi József, Vulturilor și László Ferenc.

Referitor la strada Kós Károly, acesta a declarat că săptămâna viitoare speră ca stâlpii de iluminat să înceapă să funcționeze. „În ceea ce privește lucrările din oraș, pe strada Kós Károly, pe ce-a de a doua porțiune a fost turnat stratul de uzură și trotuarele au fost finalizate. În aceste zile se montează stâlpii de iluminat și practic sper ca săptămâna viitoare să fie în funcțiune acești stâlpi”, a spus miercuri, în cadrul conferinței de presă, Antal Árpád.

În ceea ce privește celelalte lucrări derulate pe străzile din oraș, în cadrul aceleiași conferințe de presă, primarul a mai precizat: „Pe porțiunea de mijloc a străzii Váradi József s-au finalizat lucrările de iluminat public. Se lucrează la fundația străzii și se lucrează pe canalizarea pluvială. La fel și pe strada Vulturilor este aproape finalizată partea de canalizare pluvială, se lucrează la fundația străzii, iar pe strada László Ferenc am ajuns la montarea bordurilor”, a transmis edilul din Sfântu Gheorghe.

În luna martie a.c. Primăria Sfântu Gheorghe anunța că anul acesta vor avea loc lucrări de amploare pe străzile din reședința de județ. Atunci, în lista lungă a rutelor care trebuiau să intre, sau au intrat în reabilitare și modernizare începea cu Váradi József, Rândunicii, Tineretului și Grădinarilor, unde lucrările au fost demarate încă de anul trecut, și continua cu Vulturilor, László Ferenc, Kós Károly, Bánki Donát, Crângului, Dealului, Andrei Șaguna, Puskás Tivadar, 1 Decembrie 1918, Lunca Oltului sau Păiuș David.

Luca Daniela

Foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.