ACTUALITATE 23 februarie 2016

Loturi de batoane Mars şi Snickers fabricate în Olanda, retrase şi din România

de Covasna Media | 360 vizualizări

După ce producătorul american de ciocolată Mars Inc. a anunţat marţi retragerea de pe piaţa din 55 de ţări a batoanelor Snickers şi Mars, precum şi a altor dulciuri, Mars România a anunţat retragerea preventivă de pe piaţă a câtorva loturi de produse fabricate în Olanda, la Veghel.

Mars România a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că de această măsură sunt vizate loturi din produsele miniaturi de 8 grame - Snickers, Mars şi Milky Way -, multipack 4x50 de grame - Snickers şi Mars -, precum şi Celebrations de 220 şi 400 de grame.

Măsura este una preventivă după ce a fost găsită o bucată de plastic în unul dintre aceste produse, în Germania.

„Până la această dată, Mars a primit o singură reclamaţie de la un consumator, iar în România nu a fost înregistrată nicio reclamaţie“, se arată în comunicat.

De asemenea, consumatorii care identifică un astfel de produs sunt îndemnaţi să nu îl consume şi să contacteze Mars România, prin email la mars@mhmr.ro sau prin telefon la 021 407 71 52, între orele 09:00 şi 17:00.

„Acesta este un incident izolat şi numai produsele cu detaliile de mai sus fabricate în Olanda fac obiectul retragerii de pe piaţă.

Toate celelalte tipuri de ciocolată distribuite de către Mars România sunt în continuare disponibile pentru achiziţie şi sigure pentru consum.

Mars România tratează cu maximă seriozitate calitatea şi siguranţa alimentelor, îşi asumă în mod voluntar şi preventiv decizia de retragere a loturilor de produse menţionate şi cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente“, se mai arată în comunicat.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.