ACTUALITATE 25 aprilie 2012

Locuri de muncă în Germania

de Covasna Media | 62 vizualizări

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în perioada 25-26 aprilie, la Sibiu, selecţia pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în domeniul hotelier-gastronomie, în Germania. Acţiunea se va desfăşura la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu, str. Gladiolelor nr. 2-6.

Sunt oferite un număr de 60 de posturi în meseriile: bucătar, cameristă, ospătar, ajutor de bucătar, ajutor în gastronomia de sistem (Mc'Donalds, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria etc.). Sunt solicitate persoane care au calificare în meseriile menţionate sau experienţă în domeniul gastronomic.

Solicitanţii trebuie să deţină cunoştinţe de bază de limba germană, pentru personalul auxiliar, şi cunoştinţe extinse, pentru personalul de specialitate. Experienţa profesională constituie un avantaj.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie 2012. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe lună, pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 de euro brut pe lună, pentru personalul de specialitate.

Cazarea şi întreţinerea pot fi asigurate de către angajator gratuit sau pe cont propriu.

Şi în Danemarca

Prin Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă a judeţului Covasna este comunicat faptul că Danemarca oferă locuri de muncă în următoarele domenii: 1 post expert în fertilizări prin irigaţii la o fermă de cultivare a căpşunilor şi a zmeurei. Se cere obligatoriu experienţă anterioară la o fermă în acest domeniu, de asemenea cunoştinţe foarte bune de limba engleză; 1 post supervizor al unui grup de 80 culegători de căpşuni. Candidatul trebuie să aibă experienţă în acest gen de activitate; să cunoască totul despre cultivarea căpşunilor; abilităţi de conducere a unui grup mare de oameni; cunoştinţele foarte bune de limbă engleză sunt obligatorii.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi consilierul EURES al AJOFM Covasna, municipiul Sf. Gheorghe, str. Gen. Grigore Bălan nr.14, parter cam.2, sau la telefon: 0267-312157, mobil: 0788-654838.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.