ACTUALITATE 22 iulie 2015

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD

de Covasna Media | 158 vizualizări

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD, el fiind votat, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al partidului, în defavoarea Rovanei Plumb. Dragnea a primit 65 de voturi, în timp ce Rovana Plumb doar 18. Dragnea şi-a anunţat, oficial, candidatura pentru interimatul la şefia partidului cu doar o zi înaintea şedinţei CExN.

Liviu Dragnea a declarat, imediat după vot, că va veni cu un plan de acţiune pentru redresarea partidului, iar Rovana Plumb va rămâne preşedintele Consiliului Naţional şi va conduce departamentele PSD. El a mai spus că social-democraţii vor face tot ce le stă în putinţă ca Victor Ponta să rămână premier, acesta fiind susţinut de toţi membrii de partid.

Dragnea, care până acum a ocupat funcţia de coordonator politic, a precizat că a avut o discuţie cu Gabriel Oprea, pe care l-a asigurat de colaborarea PSD şi de faptul că împreună vor asigura guvernarea.

Victor Ponta a plecat de la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD fără să voteze, după ce a susţinut-o pe Rovana Plumb. Ponta a părăsit şedinţa, pe motiv că avea o întâlnire şi se va întoarce. Întrebat în legătură cu faptul că Ponta nu a votat, Dragnea a spus „până la urmă, este o soluţie rabinică”.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că l-a susţinut pe Liviu Dragnea pentru şefia interimară a PSD, iar congresul partidului va avea loc în noiembrie.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 23 iulie 2015
Pleaca inculpatu', vine condamnatu' !! Iar pe Ponta l-au exclus efectiv din PSD! Cand a enumerat echipa cu care va "redresa" partidul rablagit, Dragnea nici macar nu a pronuntat numele lui V citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.