ACTUALITATE 22 mai 2009

Libertis – cel mai nou proiect de succes Bertis!

de Covasna Media | 1111 vizualizări
Afacerea „Bertis“ este prezentată în ultimii ani drept un exemplu în judeţul Covasna, fiind imaginea perfectă a unei dezvoltări inspirate a unui pachet de business-uri complementare şi cu beneficii reciproce. Pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe, Bertis înseamnă în primul rând un lanţ de supermakerturi locale, însă BERTIS înseamnă de asemenea şi singurul depozit alimentar frigorific în judeţul Covasna, autorizat conform normelor UE, acreditat pentru

Afacerea „Bertis“ este prezentată în ultimii ani drept un exemplu în judeţul Covasna, fiind imaginea perfectă a unei dezvoltări inspirate a unui pachet de business-uri complementare şi cu beneficii reciproce. Pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe, Bertis înseamnă în primul rând un lanţ de supermakerturi locale, însă BERTIS înseamnă de asemenea şi singurul depozit alimentar frigorific în judeţul Covasna, autorizat conform normelor UE, acreditat pentru schimb intracomunitar. Acesta a fost de fapt profilul iniţial al afacerii Bertis, care a luat naştere în 1993. De ştiut de asemenea că brand-ul adiacent „Bertikris” reprezintă prima şi singura fabrică de producţie preparate din carne din judeţul Covasna, autorizată conform normelor UE, la rândul ei acreditată pentru schimb intracomunitar. Odată cu evoluţia pozitivă a afacerii şi cu creşterea numărului de supermarketuri precum şi a clienţilor deserviţi, Bertis inaugurează „Piaţa de carne”, în piaţa centrală din oraş şi realizează mutarea surpriză de achiziţionare a afacerii Big Mama. Anul acesta a fost inaugurat „Bertis Pub” vis-a-vis de stadion şi de curând restaurantul Libertis – în centrul oraşului, cel asupra căruia neam orientat preponderent într-un scurt interviu realizat cu antreprenorul căruia i se datorează succesul Bertis – domnul Berszany Tibor.

O.C.: Primele localuri de alimentaţie publică au fost cele Big Mama Food, acolo unde din momentul implicării Bertis, calitatea a crescut foarte mult, ce v-a determinat să faceţi pasul şi spre un alt fel de restaurant?

B.T.: Succesul Fast foodului Big Mama mia confirmat teoria că un produs sau un serviciu de calitate, mai devreme sau mai târziu, va fi recunoscut şi apreciat de clienţi. Aşa că odată ce mi s-a oferit spre închiriere spaţiul alăturat, m-am gândit că un restaurant de categoria „Business man”, chiar în centrul oraşului, ar putea atrage şi o altă clientelă decât cea a lui Big Mama.

O.C.: Ce capacitate are restaurantul Libertis, cum consideraţi că sunt preţurile şi ce calităţi consideraţi că are pentru a deveni unul din restaurantele de top din oraş?

B.T.: Restaurantul Libertis, destinat preponderent pentru întâlniri şi mese ale oamenilor activi, dar nu numai, are o capacitate modestă, de 34-40 persoane în cele două spaţii, asigurând o atmosferă de intimitate elegantă, împreună cu o deservire de o calitate superioară. Preţurile reflectă în totalitate politica firmei Bertis, adică: „Prospeţime şi Calitate ireproşabilă la preţuri corecte“.

O.C.: Pe ce considerent aţi ales conceptul „Cuisine & Art“ şi cu ce artişti colaboraţi?

B.T.: Pentru decorarea restaurantului, în afară de dotările de cea mai bună calitate, am ales o variantă care să ne asigure tot timpul diversitate - un decor nou. Am expus lucrări de pictură ale artiştilor plastici din Sfântu-Gheorghe, creând astfel o mini galerie de artă cu vânzare, care se va schimba ritmic. Conceptul „Cuisine & Art“ se vrea o contemplare a artei plastice expuse, alături de arta culinară pe care o oferim cu generozitate musafirilor noştri.

O.C.: „Afacerea“ Bertis se extinde văzând cu ochii, la ce surprize ne putem aştepta în viitor şi care este cheia succesului uneia dintre cele mai „sănătoase“ afaceri locale?

B.T.: „Surpriza” următoare este una la îndemână: în faţa restaurantului BERTIS PUB din str. Stadionului nr. 3, recent renovat şi redeschis de BERTIS, am proiectat o terasă de vară acoperită, care se va integra perfect în zonă, un proiect executat desigur la standardele BERTIS. Cât despre cheia succesului, cred că aceasta este respectul faţă de consumator, pentru care facem eforturi susţinute de a oferi produse tot timpul proaspete şi sigure din punct de vedere alimentar, la preţuri corecte, cumulat cu servicii de bună calitate.

Teme articol: Libertis Bertis
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
Criss, 22 mai 2009
cumparati bere S**** nu aveti nevoie de sticla la schimb. deci spor la bere S****
lucian, 22 mai 2009
lolita draga, daca si altii procedeaza asa nu inseamna ca e ok. pt ambalaj ti se opresc aproape 1/2 din valoarea produsului. aceasta suma nu apare pe bonul fiscal si nu in cele din urma dupa 48h citeste integral
Lolita, 22 mai 2009
Pt dl lucian, si in alte magazine exista aceasta lege nescrisa ca in 48 de ore trebuie sa te prezinti la magazinul respectiv.SI nu stiu de ce nu a-ti zis asa,in fine,dupa opinia mea aven mare nevoire citeste integral
Komis Monika, 22 mai 2009
Felicitari firmei Bertis!In sfirsit ceva pentru toate gusturile aici la noi in oras,ceva unde mergi cu placere,atit la cumparaturi cat si la o "relaxare",ceva facut cu mult bun gust si, de ce nu, cu citeste integral
lucian, 22 mai 2009
domnule Berszany vreau sa va felicit, dar sa va si semnalez ca ceea ce faceti in supermarketurile dvs in chestiunea garantiei percepute pt sticlele de bere este ilegal. in momentul de fata se opreste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.