ACTUALITATE 17 iunie 2024

Lex, noul partener canin al jandarmilor covăsneni, pregătit de misiuni! (CP)

de Covasna Media | 732 vizualizări

Lex, cel mai nou coleg patruped al nostru, a finalizat cu succes cursul de dresaj desfășurat la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu și ne va fi de un real ajutor în misiunile de patrulare / intervenție.

Născut pe 2 iunie 2022, Lex este un ciobănesc belgian Malinois plin de energie, loial și disciplinat care a intrat în echipa Jandarmeriei Covasna pe când avea doar 5 luni. În toată această perioadă, a urmat programe de dresaj și pregătire alături de conductorul său, plutonier adjutant Mihai Manolache.

Pentru Mihai, Lex este primul partener patruped. Cu o experiență de peste 18 ani în Jandarmeria Română, Mihai a devenit conductor din dorința de a se perfecționa, dar și pentru că iubește acești camarazi blănoși cu care a simțit că poate forma o echipă puternică în misiuni.

„Pe parcursul perioadei de pregătire, am învățat și am evoluat împreună. Între noi a existat de la început o legătură de atașament, iar această potrivire perfectă a înlesnit procesul de dresaj”. Spirit jucăuș, dar cu o personalitate puternică și extrem de inteligent, Lex va continua să își antrenează abilitățile și vigilența sub atenta supraveghere a lui Mihai, pentru a deveni din ce în ce mai bun și a executa cu succes fiecare misiune.

Pe Lex și pe Mihai îi veți întâlni la evenimentele publice din județul nostru începând de luna aceasta.

Noi le urăm succes și să aibă parte de misiuni ușoare!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.