ACTUALITATE 23 septembrie 2014

Lansarea concursului „Europa multicoloră”

de Covasna Media | 80 vizualizări

Începând cu anul 2001, ziua de 26 septembrie este dedicată celebrării limbilor europene. Uniunea Europeană și Consiliul Europei au lansat inițiativa Anului European al Limbilor cu scopul de a atrage atenția asupra bogăției lingvistice a Europei, de a sensibiliza publicul față de multilingvism în Europa, de a cultiva diversitatea culturală și lingvistică și încurajarea învățării limbilor străine de către toți europenii, la școală sau în afara acesteia.

Centrul de informare Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Covasna organizează cu această ocazie vineri, 3 octombrie, concursul intitulat „Europa multicoloră”, adresat elevilor de gimnaziu.

Concursul va avea mai multe probe cu întrebări despre limba, literatura și cultura țărilor europene, dar și probe creative care necesită cunoștințe de bază de limbi străine.

La competiție se pot înscrie echipe formate din câte 4 elevi de gimnaziu. Înscrierea se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul www.edcovasna.ro, care trebuie trimis până în data de 29 septembrie.

Concursul se va desfășura în data de 3 octombrie, cu începere de la ora 12.00, în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Covasna.

Mai multe informații puteți obține la telefon 0267-313335 sau la adresa de email europa@kvmt.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Dylan Flores a venit la Sepsi OSK

Acum 8 ore, 23 minute

Concert Mozart

Acum 9 ore, 8 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.