ACTUALITATE 29 noiembrie 2018

Lansare la înălțime a pâinii Postăvaru

de Covasna Media | 1109 vizualizări

Pâinea Postăvaru se va lansa pe piață joi, 29 noiembrie, în prezența colaboratorilor și a echipei Vel Pitar, într-o locație cu valoare de simbol, respectiv Cabana Postăvaru din vârful masivului cu același nume. Așa cum muntele Postăvaru este reprezentativ pentru oamenii din zonă, așa și această pâine își dorește să fie aproape de localnici și să ducă mai departe tradiția lucrului bine făcut.

Rețeta cu maia a pâinilor Postăvaru de odinioară o regăsim în noua pâine albă cu cartofi, cu miez dens, de culoare gălbuie. Aceasta este recomandată a fi consumată cu plăcere la orice tip de mâncare, fiind o pâine sățioasă, cu un gust desăvârșit.

Începând cu data de 30 noiembrie, pâinea Postăvaru va putea fi achiziționată din magazinele din județul Brașov și Covasna.

Grupul Vel Pitar este cea mai mare companie de panificație din România, cu 12 unități de producție situate în 10 orașe principale ale țării. Vel Pitar este lider de piață în categoria de panificație, oferind clienților din toată țara produse de panificație și morărit de calitate superioară, în acord cu cerințele legale și de reglementare naționale și europene.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.