ACTUALITATE 11 februarie 2011

La volan în prag de comă alcoolică

de Covasna Media | 81 vizualizări
Un şofer din Covasna a fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,53 mg/litru - alcool pur în aerul expirat Miercuri noapte, în jurul orei 23.00, poliţiştii din oraşul staţiune Covasna au oprit pentru control, pe strada Cucului din localitate, un autoturism la volanul căruia se afla P. Istvan, de 48 de ani, din oraşul Covasna. Pentru că mirosea puternic a alcool, bărbatul a fost testat cu etilotestul - rezultatul fiind de 1,52 mg/litru - alcool pur în aerul expirat. P. Istvan a fost condus la Spitalul orăşenesc Covasna, unde

Un şofer din Covasna a fost prins conducând cu o alcoolemie de 1,53 mg/litru - alcool pur în aerul expirat

Miercuri noapte, în jurul orei 23.00, poliţiştii din oraşul staţiune Covasna au oprit pentru control, pe strada Cucului din localitate, un autoturism la volanul căruia se afla P. Istvan, de 48 de ani, din oraşul Covasna. Pentru că mirosea puternic a alcool, bărbatul a fost testat cu etilotestul - rezultatul fiind de 1,52 mg/litru - alcool pur în aerul expirat.

P. Istvan a fost condus la Spitalul orăşenesc Covasna, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, care au întocmit pe numele lui P. Istvan un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presă al I.P.J. Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.