ACTUALITATE 23 iunie 2010

La Balvanyos, cursuri gratuite în turism

de Covasna Media | 190 vizualizări
Prima serie „intră în pâine“ de sâmbătă Persoanele care doresc să obţină un certificat de administrator de pensiune sau lucrător comercial pot face acest lucru în mod gratuit, în cadrul unor cursuri organizate de Universitatea de Agronomie București în comuna Turia, la Balvanyos. Proiectul este unul european, iar potrivit primarului Turiei, Daragus Attila, care predă la Universitate și va susţine totodată unele cursuri, cursurile le oferă oamenilor șansa

Prima serie „intră în pâine“ de sâmbătă

Persoanele care doresc să obţină un certificat de administrator de pensiune sau lucrător comercial pot face acest lucru în mod gratuit, în cadrul unor cursuri organizate de Universitatea de Agronomie București în comuna Turia, la Balvanyos.

Proiectul este unul european, iar potrivit primarului Turiei, Daragus Attila, care predă la Universitate și va susţine totodată unele cursuri, cursurile le oferă oamenilor șansa de a se forma profesional în domeniul turistic.

Prima serie începe sâmbătă cu 28 de persoane în domeniul administrator de pensiune și alte 28 ca lucrători comerciali și vor dura o lună și jumătate.

Acestea au loc la Balvanyos și cursanţii au asigurate cazarea, transportul și masa, fiind vorba despre oameni din tot judeţul. O a doua serie va fi programată în funcţie de solicitări, iar doritorii se pot înscrie luând legătura cu Primăria Turia, la telefon 0267 307 010.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ion, 23 iunie 2010
Un lucru bun pentru cei ce doresc sa faca turism. Dl Daragus este intradevar un specialist in domeniu. Acum insa ca impoziteaza astia tot nici turismul numai merge.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.