ACTUALITATE 21 septembrie 2022

(Update) L-ați văzut? Un bărbat din Zagon este căutat de familie și autorități

de Covasna Media | 2585 vizualizări

UPDATE: A fost găsit în viață! Mai multe informații AICI: https://covasnamedia.ro/actualitate/barbatul-din-zagon-dat-disparut-gasit-in-viata

Știrea inițială: La data de 20.09.2022, în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Covasna au fost sesizați despre faptul că KERTESZ LAJOS de 59 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul din comuna Zagon, sat Zagon, la o stână din proximitatea localității și nu a mai revenit.

Echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi, pompieri, reprezentanți salvamont, personal silvic și voluntari au efectuat căutări în vederea identificării persoanei, până la acest moment (21 septembrie, ora 19:30) bărbatul nu a fost găsit.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea lui sunt rugate să sune la 112.

Semnalmente: înălţime: 1,72, greutate: 60 kg, păr: alb, drept, des, lungime mijlocie, purtat peste cap, față: dreptunghiulară cu mustață, ochi: căprui mijlocii, nas: drept.

La momentul plecării acesta purta o geacă de culoare verde, pantaloni blue jeans, cizme de cauciuc de culoare verde, având o șapcă pe cap de culoare verde.

Sursa: comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.