ACTUALITATE 25 februarie 2013

Junior Soccer la Brașov Indoor Cup

de Covasna Media | 547 vizualizări

Junior soccer

Școala de fotbal Junior Soccer a participat în weekend la a doua parte a celui mai puternic turneu de fotbal în sală pentru copii din România şi anume „Braşov Indoor Cup 2013”.  Dacă sfârşitul săptămânii trecute a aparţinut copiilor născuţi în anul 2004, acum a venit rândul copiilor născuţi în anul 2003. La această categorie au participat un număr de 26 de echipe din România, Republica Moldova şi Ucraina. AS Junior Soccer Sfântu Gheorghe a făcut parte din grupa D, alături de Olimpia Bălţi, FC Benta Braşov şi Petrolul Ploieşti. În primul joc echipa covăsneană a întâlnit echipa Olimpia Bălţi din Republica Moldova. Jocul a fost la discreţia copiilor de la Junior Soccer, care au câştigat cu scorul de 6-0, golurile fiind marcate de Demeter Zsombor (2), Crăcuț Călin, Bod Botond, Nistor Ákos (2). Al doilea joc din grupa contra celor de la FC Benta Braşov s-a încheiat la egalitate 0-0. Tot cu un rezultat de egalitate, 1-1, s-a încheiat şi al treilea joc, contra Petrolul Ploieşti, golul echipei noastre fiind marcat de Demeter Zsombor. După aceste rezultate, AS Junior Soccer a ocupat locul al doilea în grupa D şi s-a calificat mai departe pentru jocuri de clasament pentru locurile 9-16. În primul joc din această fază a competiţiei Junior Soccer a întâlnit FC Braşov, şi la capătul unui joc echilibrat cele două echipe au terminat la egalitate 0-0. Fiind jocuri de clasament s-a trecut la executarea de lovituri de departajare, la finalul cărora Junior Soccer s-a impus cu 2-1, goluri marcate de Demeter Zsombor şi Crăcuț Călin. Următorul adversar al echipei noastre a fost Viitorul Focşani, şi după o partidă bună făcută de copiii de la Junior Soccer, jocul s-a terminat cu o victorie cu 4-2, goluri marcate de Demeter Zsombor (3), Crăcuț Călin. Ultimul adversar de la ediţia din acest an a „Braşov Indoor Cup” a fost echipa FC  Poshuk Lvov din Ucraina. După un joc spectaculos cu multe faze la ambele porţi, Junior Soccer Sfântu Gheorghe s-a impus cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Bod Botond. La sfârşitul competiţiei echipa noastră a ocupat locul 9, cu 4 victorii şi 2 egaluri, necunoscând înfrângerea.

Lotul Junior Soccer: Szántó Albert, Medeșan Eusebiu, Demeter Zsombor, Vereguț Daniel, Föcze István, Bod Botond, Bujdosó Szilárd, Nistor Ákos, Veres Robert, Crăcuț Călin, antrenori: Kulcsár László şi Németh Lehel, antrenori cu portarii: Medeșan Eugen şi Rusandu Adrian, managerii clubului: Suciu Valentin şi Rusandu Lucian.

Școala de Fotbal Junior Soccer Sfântu Gheorghe felicită şi mulţumeşte copiilor din cadrul clubului pentru dăruire, efort şi  modul în care au jucat pe parcursul competiţiei. Totodată conducerea clubului mulţumeşte părinţilor şi sponsorilor pentru sprijinul acordat. Pentru mai multe informaţii despre AS Junior Soccer Sfântu Gheorghe puteţi vizita pagina de Facebook, care poartă numele clubului.

Teme articol: Junior Soccer
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.