ACTUALITATE 17 noiembrie 2009

Judeţul Covasna, pregătit pentru alegerile de duminică

de Covasna Media | 173 vizualizări
[singlepic=586,250,250,,left]Judeţului Covasna i-au fost alocate peste 1,4 milioane de lei pentru organizarea alegerilor prezidenţiale şi a Referendumului din 22 noiembrie. Prefectul Codrin Munteanu a declarat că întregul sistem pentru prezidenţiale funcţionează normal, neexistând aspecte asupra cărora să existe motive de îngrijorare, inclusiv camerele web, prevăzute pentru derularea corectă a

Judeţului Covasna i-au fost alocate peste 1,4 milioane de lei pentru organizarea alegerilor prezidenţiale şi a Referendumului din 22 noiembrie. Prefectul Codrin Munteanu a declarat că întregul sistem pentru prezidenţiale funcţionează normal, neexistând aspecte asupra cărora să existe motive de îngrijorare, inclusiv camerele web, prevăzute pentru derularea corectă a evenimentului electoral, fiind montate aşa cum trebuie.

În ceea ce priveşte secţiile de votare, locaţiile acestora vor respecta, în mare parte, graficul celor din anii trecuţi, numărul acestora fiind de 256, din care 48 au fost definite ca secţii de votare speciale, pentru cetăţenii aflaţi în tranzit prin judeţul Covasna.

Pentru evitarea problemelor provocate de cărţi de identitate expirate, serviciile de evidenţă a populaţiei vor funcţiona în ziua alegerilor şi vor elibera cărţi de identitate provizorii, astfel încât fiecare cetăţean să-şi poată exercita dreptul la vot.

Din cei 231.689 de cetăţeni ai judeţului Covasna, există la nivelul acestuia 186.824 de persoane care sunt aşteptate pentru a-şi exercita, duminică, dreptul la vot.

Monica Rizea

Sursa foto: napocanews.ro

Teme articol: alegeri preşedinte vot
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.