ACTUALITATE 27 noiembrie 2013

Jandarmii vor lucra de 1 Decembrie

de Covasna Media | 53 vizualizări

Jandarmii covăsneni vor asigura, între 30 noiembrie şi 1 decembrie, măsurile de ordine publică în cadrul manifestărilor prilejuite de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Covasna, Petronela Corodeanu, a declarat că măsurile de ordine publică vor viza traseul Catedrala ortodoxă din Sfântu Gheorghe - Piaţa Mihai Viteazul, precum şi ceremonialul militar şi religios ce va avea loc la Grupul statuar Mihai Viteazul. Jandamii se vor afla în această perioadă şi la manifestările care vor avea loc la Târgu Secuiesc, Covasna şi Breţcu.

„Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte”, a subliniat Petronela Corodeanu.

Aceasta a mai spus că în vederea evitării producerii unor incidente, Jandarmeria Covasna le recomandă participanţilor la manifestările de 1 Decembrie să evite participarea la adunări publice nedeclarate sau interzise şi urmate de refuzul părăsirii locurilor de desfăşurare, să nu instige prin orice mijloace, să nu iniţieze sau să recurgă la acţiuni violente, să nu organizeze sau să participe la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare şi să nu participe la adunări publice în stare de ebrietate.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.