ACTUALITATE 14 iunie 2022

Jandarmii la datorie în minivacanța de Rusalii

de Covasna Media | 777 vizualizări

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna au fost la datorie în weekendul sărbătorilor de Rusalii, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Efectivele de ordine publică au acționat zilnic pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările religioase și cultural-artistice organizate în spațiul public.

Pe parcursul acestor zile libere, am avut parte de misiuni fără incidente de natură să tulbure ordinea publică, iar pentru acest lucru mulțumim astăzi tuturor celor care au participat la evenimentele din spațiul public ce au avut loc în această perioadă.

Jandarmii au fost prezenți și în zona montană, unde nu au fost situații care să necesite intervenția jandarmilor, drept pentru care le mulțumim turiștilor care au ales să respecte regulile de siguranță, dar și recomandările noastre.

Rămânem în continuare la datorie, pentru ca manifestările din spațiul public care au loc și astăzi pe raza județului nostru să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice și pe traseele montane, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru salvarea celor aflați în dificultate

Mulțumim celor care au ales să petreacă în mod responsabil minivacanța de Rusalii.

Compartimentul Informare și Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.