ACTUALITATE 19 octombrie 2009

Jaf cu puţine indicii

de Covasna Media | 888 vizualizări

Cei doi bărbaţi în negru care au jefuit joi dimineaţa firma de protecţie şi pază Ares Security din Sfântu-Gheorghe au lăsat în urma lor puţine urme care să îi ajute pe anchetatori.

Potrivit procurorului de caz, Ioan Ciucu, la sediul firmei au reuşit să găsească numai amprente ale angajaţilor societăţii de pază şi protecţie, întrucât atacatorii purtau mănuşi, iar de pe trotuarul noroios din faţa sediului au fost luate amprente ale urmelor.

„Se compară urmele, vom vedea dacă rămâne ceva străin. În interior este parchet sintetic pe jos, care reţine urme, dar pe acolo au umblat mulţi şi să vedem ce vom găsi“, a spus Ciucu.

În ceea ce priveşte maşina găsită în albia Oltului, cu care hoţii au fugit, după ce aceasta se usucă anchetatorii vor recolta probe.

„Nu ştiu dacă au fost profesionişti, dar le-a reuşit destul de bine“, a precizat Ciucu.

În prezent, poliţiştii iau în calcul toate variantele şi pistele posibile. Pentru a colabora la acest caz au venit în judeţ şi doi ofiţeri ai IGPR, care vor lucra alături de cei din judeţ. De asemenea, se verifică şi în ce măsură firma a respectat condiţiile de transport sau deţinere peste noapte la sediu a banilor.

Firma de protecţie şi pază Ares Security din Sf.Gheorghe a fost jefuită joi dimineaţa de 250.000 de lei – după cum a reieşit după verificarea hârtiilor privind ridicarea banilor de la bancă. Hoţii s-au dat drept poliţişti, erau îmbrăcaţi în negru şi purtau cagule. Toţi angajaţii firmei sunt audiaţi.

Ana Sidon

Teme articol: Ares Security jaf dovezi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
gigi, 19 octombrie 2009
Un jaf foarte bizar... unde se aflau baietii cat un dulap inarmati pana in dinti care sunt prezent in oras dar nu la sediu unde sunt de pazit asa de multi bani. Sper ca anchetatorii sa fie intradevar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.