ACTUALITATE 9 martie 2022

VIDEO! Isteria de la pompă lovește și județul Covasna; IMAGINI DIN DRONĂ!

de Covasna Media | 4301 vizualizări

Isteria de la pompă lovește și județul Covasna. Zeci, chiar sute de mașini formează cozi kilometrice în jurul benzinăriilor și la Sfântu Gheorghe. Situația este similară și în celelalte orașe.

În reședința județului Covasna, o bandă este blocată pe strada Bisericii din cauza mașinilor care așteaptă un loc la pompă. Coada de la stația de alimentare din zona Pieței Kalvin mergea miercuri seara până pe strada Ciucului și chiar și pe strada paralelă cu Bisericii.

Situația este similară în apropierea tuturor benzinăriilor din oraș.

Și intersecțiile de la ieșire din oraș sunt în această seară extrem de aglomerate. De asemenea, și spre Reci cozile se întindeau pe zeci de kilometri. Din informațiile noastre, și la Covasna, dar și în localitățile mai mici au fost și sunt cozi la benzinării.

A fost nevoie de intervențiile polițiștilor de la poliția rutieră.

Polițiștii sunt prezenți în zonele stațiilor de alimentare cu combustibil unde s-au format aglomerări pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea oricăror evenimente negative. Până la acest moment nu au fost sesizate incidente în trafic”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, Radu Stroe.

Oamenii care așteaptă zeci de minute, poate chiar ore întregi să ajungă la pompă spun că au auzit, din diverse surse (televizor, prieteni din țară), că litrul de combustibil va ajunge 11 lei, ba chiar și 14.

Informațiile nu au fost confirmate de autorități, care îndeamnă oamenii să fie cumpătați.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a afirmat pe Facebook faptul că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanţi în benzinării, iar românii nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi, pentru că stocurile sunt suficiente.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.