ACTUALITATE 21 decembrie 2020

IPJ Covasna: Posturi scoase la concurs pentru trecerea în corpul ofițerilor

de Covasna Media | 3072 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna organizează concursuri pentru ocuparea a 13 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările:  investigații criminale - 4 posturi, ordine publică  - 2 posturi, investigarea criminalității economice - 4 posturi, poliție rutieră- 1 post și siguranță școlară - 2 posturi.

Înscrierea se realizează, în perioada 18 - 28.12.2020 (pe data de 28.12.2020 doar până la orele 16:00), exclusiv online la adresa de e-mail resurse.umane@cv.politiaromana.ro

ATENȚIE! Se recomandă tuturor candidaților să evite înscrierea la alte concursuri organizate de Poliția Română, la aceeași dată, întrucât testele scrise se vor desfăşura concomitent.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se pot obține consultând pagina de internet a I.P.J. Covasna, secțiunea Carieră /Posturi scoase la concurs: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Compartimentul Relații Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.