ACTUALITATE 27 septembrie 2021

IPJ Covasna: 24 de posturi scoase la concurs, din sursă externă

de Covasna Media | 3139 vizualizări

Inspectoratul de Politie Judeţean Covasna scoate la concurs 23 de posturi de agenți și ofițeri de poliție prin încadrare directă din sursă externă

Sunt scoase la concurs 8 posturi de ofițeri de poliție și 15 posturi de agenți de poliție.

Înscrierile se realizează on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare (pe data de 05 octombrie 2021, doar până la ora 16:00).

Posturile scoase sunt în specialitățile cazier judiciar, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, pregătire profesională, secretariat, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor și resurse umane.

ATENȚIE! Proba scrisă a concursului va avea loc la aceeași dată pentru toate posturile scoase la concurs, la nivel național, astfel candidatul va putea susține această proba doar pentru ocuparea unui singur post dintre cele scoase la concurs, indiferent de modalitatea realizării înscrierii.

Concursul  va consta în desfășurarea unei probe scrise - rezolvarea unui test scris de tip grilă și va avea loc la data de 06.11.2021.

Pentru detalii suplimentare referitoare la modalitatea de înscriere, condiţiile de participare și documentele necesare înscrierii, vă rugăm să accesați site-ul oficial al I.P.J. Covasna – cariera/ posturi scoase la concurs

Link: https://cv.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Compartimentul Relații Publice al IPJ Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.