ACTUALITATE 9 iulie 2010

Inundaţiile de sâmbătă au lăsat Rara Avis fără sediu

de Covasna Media | 47 vizualizări
Asociaţia va suspenda temporar activitatea de salvare a păsărilor Inundațiile de sâmbătă de la Sfântu-Gheorghe nu au ferit nici sediul Asociației de Protecție a Păsărilor Rara Avis, de la subsolul Piscinei, care a fost inundat și distrus în mare măsură de apă. Potrivit președintelui Asociației, Kelemen Laszlo, inundația a distrus tot ce se afla în interiorul sediului, de la calculatoare, până la mobilier sau acte și materiale depozitate înăuntru, iar paguba se ridică la cca 10.000 de lei.

Asociaţia va suspenda temporar activitatea de salvare a păsărilor

Inundațiile de sâmbătă de la Sfântu-Gheorghe nu au ferit nici sediul Asociației de Protecție a Păsărilor Rara Avis, de la subsolul Piscinei, care a fost inundat și distrus în mare măsură de apă.

Potrivit președintelui Asociației, Kelemen Laszlo, inundația a distrus tot ce se afla în interiorul sediului, de la calculatoare, până la mobilier sau acte și materiale depozitate înăuntru, iar paguba se ridică la cca 10.000 de lei.

În aceste condiții, conducerea Asociației nu va mai putea să se ocupe în următoarea perioadă – două, trei luni – cu salvarea păsărilor, întrucât nu dispune de fonduri, iar resursele pe care le poate atrage le va folosi pentru a reface sediul inundat.

Din cauza acestei inundații, Rara Avis a anulat temporar și colaborarea cu numărul de urgență 112, pentru că nu va putea onora apelurile.

Lunar, Asociația se ocupa de câteva zeci de păsări, care fie erau găsite rănite, fie aveau nevoie de ajutor. Această activitate va fi reluată în funcție de cât de repede vor putea reface sediul.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.