ACTUALITATE 3 septembrie 2020

Întorsurenii vor avea din nou apă caldă de la oraș

de Covasna Media | 1536 vizualizări

Când promite conducerea centralei întorsurene că se va furniza agent termic

Sunt deja mai bine de trei luni de când locuitorii orașului Întorsura Buzăului nu mai beneficiază de agent termic din partea orașului. În ședința Consiliului Local al orașului, de luni, 31 august 2020, s-a discutat când s-ar putea relua furnizarea acestui serviciu. Prezent la discuții a fost și noul director al centralei, Sala Elemér.

Atât edilul orașului, Leca Băncilă, cât și Sala Elemér, directorul centralei, spun că pe data de 15 septembrie 2020 se va relua furnizarea de agent termic.

„În ideea asta avem măsurători făcute, putem să aprindem focul pe 15 septembrie. Acum, dacă putem să furnizăm agentul termic mai intervin niște probleme, mai ales pe rețea. Dar pe  15 septembrie putem să aprindem focul”, le-a spus Sala Elemér consilierilor locali.

Și Leca Băncilă a dat asigurări că până în acest moment totul merge conform planului, dar a și precizat specializarea noului director de la centrală.

„Este pentru prima dată când avem un inginer de specialitate cazane la această centrală termică. A doua precizare pe care vreau să o luați la cunoștință este că am spus: pe 15 septembrie centrala, din toate punctele de vedere, expertizare, reparații, e pregătită pentru a furniza agent termic”, le-a spus, la rândul său, Leca Băncilă consilierilor locali.

În același timp, Leca Băncilă și Sala Elemér au mai precizat că s-au realizat expertize la nivelul cazanului de apă și s-au descoperit anumite microfisuri, dar care au fost deja reparate.

Conform spuselor sale, Sala Elemér are o experiență de 10 ani în domeniul energetic.

Potrivit reprezentanților autorităților locale, noul director, care a ocupat funcția prin concurs, și-a preluat postul, pe o perioadă nedeterminată, începând cu data de 1 august 2020. 

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.