ACTUALITATE 17 decembrie 2019

Intervenţiile pompierilor covăsneni în weekend

de Covasna Media | 1348 vizualizări

În perioada 13.12.2019 – 16.12.2019,  pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihai  Viteazul” al județului Covasna au intervenit la următoarele misiuni:

Intervenţii pentru stingerea incendiilor

  • În data de 13.12.2019, Detașamentul de Pompieri Sf. Gheorghe a intervenit în localitatea Zagon pentru stingerea unui incendiu produs la bucătăria unei locuinţe. Au ars deşeuri textile, un geam termopan, uşa de la intrare cât şi unele materiale aflate în apropiere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemelor de încălzire.
  • În data de 14.12.2019, Detașamentul de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit în localitatea Boroşneul Mare pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată,  aflată pe un teren privat. Au ars aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată, uscate. Cauza probabilă o reprezintă utilizarea focul deschis în spațiu deschis.
  • În data de 14.12.2019, Detașamentul de Pompieri Sf.Gheorghe a intervenit în localitatea Sf.Gheorghe pentru stingerea unui incendiu produs la bucătăria unei apartament situat la etajul unu al unui bloc de locuinţe. Au ars diferite materiale şi deşeuri, iar Cauza probabilă a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Intervenții pentru acordarea asistenței medicale de urgență, prim ajutor calificat

  • Echipajele SMURD au intervenit la 30 de cazuri medicale.

(Compartimentul  Informare şi  Relaţii  Publice            

Sg.maj. Timaru Mirela-Roxana)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.