ACTUALITATE 1 februarie 2022

Internet WiFi gratuit în Parcul Elisabeta și la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 961 vizualizări

Cu un singur click, locuitorii și vizitatorii orașului Sfântu Gheorghe se pot conecta gratuit la internet WiFi în Parcul Elisabeta și la Arena Sepsi, prin intermediul programului european WIFI4EU. În Parcul Elisabeta, rețeaua este disponibilă în jurul terenului de joacă pentru copii, al lacului și al fostului pavilion de muzică. 

Utilizarea rețelei este ușoară și sigură. Conectarea nu necesită înregistrare și nici transmiterea datelor personale, asigurând posibilitatea de a folosi internet dintr-o singură sursă.

Programul WiFi4EU este o inițiativă lansată de Comisia Europeană, prin care au fost oferite vouchere în valoare de 15.000 de euro administraţiilor locale în vederea instalării unor puncte de acces WiFi în spațiile publice. Orașul Sfântu Gheorghe este unul dintre municipiile din România care a obținut un astfel de voucher, care mai apoi a acoperit costurile echipamentului WiFi și instalarea hotspoturilor. Accesul la internet este asigurat de către municipalitate. 

Prin acest demers, orașul Sfântu Gheorghe a mai făcut un pas înainte în utilizarea soluțiilor care caracterizează orașele smart.

Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.