ACTUALITATE 14 octombrie 2020

Inspectoratul Şcolar, unde mai mulţi angajaţi au COVID-19, îşi va relua activitatea săptămâna viitoare

de Agerpres | 869 vizualizări

Inspectoratul Şcolar Judeţean Covasna, care a intrat în „scenariul hibrid“ după ce mai mulţi angajaţi au fost diagnosticaţi cu COVID-19, îşi va relua integral activitatea la sediu începând de săptămâna viitoare, a anunţat, marţi, şeful instituţiei, Kiss Imre.

„Săptămâna aceasta am lucrat în sistem hibrid, ca să spunem aşa (...). Personalul administrativ şi eu am fost la birou, persoanele confirmate pozitiv şi contacţii au intrat în carantină, iar ceilalţi au lucrat de acasă. De săptămâna viitoare se reia activitatea, dar cel puţin deocamdată, din considerente de siguranţă, inspectorii nu vor mai merge atât de mult pe teren şi chiar ne gândim să facem inspecţii on-line, deci inspectorii să participe on-line la ore, ca să monitorizeze, să îndrume şi să sprijine cadrele didactice“, a declarat, pentru AGERPRES, Kiss Imre.

Şeful ISJ Covasna a precizat că primul caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului didactic de îndrumare şi control a fost confirmat în data de 29 septembrie, iar ulterior au mai fost depistate încă trei cazuri.

Atât cele patru persoane, cât şi alţi opt inspectori şcolari aflaţi pe lista contacţilor, au intrat în carantină.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.