ACTUALITATE 8 iulie 2024

INNA, printre artiștii care vin la Festivalul Tabakó

de Daniela Luca | 469 vizualizări

Organizatorii Festivalului Tabakó au anunțat luni un nou artist care va urca pe scenă. Este vorba despre cântăreața INNA, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Alături de ea, Carla's Dreams, Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, Ganxsta Zolee és a Kartel, dar și Wellhello vor veni la Sfântu Gheorghe la sfârșitul lunii august. A treia ediție a festivalului va avea loc în curtea și clădirile fostei fabrici de țigarete din oraș.

„Nici nouă nu ne vine să credem, dar este adevărat: INNA vine la Tabakó! Cântăreața premiată și recunoscută de nenumărate ori va încânta de data aceasta publicul din Sfântu Gheorghe. Pregătește-te pentru un concert memorabil, cu muzică unică și un spectacol uimitor! Nu rata această oportunitate de a vedea și auzi live una dintre cele mai mari vedete ale muzicii pop”, au transmis organizatorii, luni, pe pagina de Facebook.

Printre numele anunțate deja se numără Carla's Dreams, Margaret Island, ByeAlex és a Slepp, Ganxsta Zolee és a Kartel, dar și Wellhello.

La finalul lunii trecute, organizatorii spuneau că una dintre noutățile festivalului din acest an este că trupele și cântăreții vor urca pe o singură scenă, Scena Petőfi, în timp ce scenele mai mici vor fi ocupate de DJ. În plus, pe baza feedback-ului din anii anteriori, programul de pe scena principală se va încheia cel târziu la ora 01:30 pentru a deranja cât mai puțin locuitorii orașului.

Un abonament la festival costă acum 229 de lei, iar unul VIP costă 329 de lei.

Biletele și alte informații suplimentare despre festivalul care va avea loc între 29 și 31 august pot fi găsite pe site-ul oficial al festivalului, www.tabako.ro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.