ACTUALITATE 23 februarie 2017

Infracțiuni silvice constatate de polițiști

de Covasna Media | 372 vizualizări

Miercuri, 22 februarie 2017, polițiștii covăsneni au constatat mai multe infracțiuni silvice. La Brăduț a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani care a scos din rădăcini și a sustras 10 arbori din pădurea aparținând Composesoratului Doboșeni. Polițiștii au confiscat materialul lemnos, dar și atelajul hipo cu care bărbatul transporta lemnul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de scoatere fără drept din rădăcini și furt de arbori.

La Sita Buzăului a fost identificat un alt bărbat în vârstă de 40 de ani care a tăiat ilegal și a sustras, dintr-un sector de pădure aflată în proprietate privată, 30 de arbori nemarcați din specia fag. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Polițiștii din Brăduț aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au identificat doi tineri în vârstă de 17 și 20 de ani, ambii localnici care au tăiat ilegal și sustras șase arbori nemarcați din pădurea aparținând Composesoratului Filia. S-a dispus confiscarea materialului lemnos și a celor două atelaje cu tracțiune animală folosite de făptași pentru transport.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.