ACTUALITATE 13 mai 2020

Infracțiuni rutiere: Permise lipsă sau false şi nerespectarea limitei de viteză

de Covasna Media | 883 vizualizări

La data de 11 mai 2020, în jurul orelor 13:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Hăghig au prins în flagrant un bărbat de 38 ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada principală din localitatea Hăghig, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot la data de 11 mai 2020, în jurul orei 18:00, polițiștii rutieri, din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc, au oprit pe strada Fabricii un autoturism care a depășit limita legală de viteză instituită pe sectorul de drum respectiv.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor legale privind limita de viteză.

La momentul în care a fost oprit, conducătorul auto a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritățile Republicii Moldova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu figurează ca titular al unui permis de conducere emis de autoritățile Republicii Moldova, iar permisul de conducere prezentat figurează emis pe numele altei persoane.

Astfel, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere valabil, eliberat în România sau de un alt stat și a prezentat pentru control un permis de conducere fals.

Totodată s-a stabilit că bărbatul este cercetat pentru săvârșirea, la o dată anterioară, a infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și uzul de fals.

(Sursa – comunicat IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.