ACTUALITATE 8 iulie 2019

Infracțiuni rutiere flagrante

de Covasna Media | 1112 vizualizări

La data de 06.07.2019, în jurul orelor 17:00, polițiștii din Târgu Secuiesc au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Turia a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. La fața locului aceștia l-au identificat pe conducătorul autoturismului implicat în accident, în persoana unui bărbat de 55 ani, din mun. Târgu Secuiesc. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, aparatul indicând o valoare de 1,34 mg/L alcool pur în aerul expirat. În aceste condiții bărbatul a fost condus la spitalul din Târgu Secuiesc unde i s-au recoltat probe biologice pentru determinarea alcoolemiei. Totodată, cu ocazia verificărilor s-a stabilit că respectiva persoană avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, permisul acestuia fiind reținut. 

În consecință, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe faptă prev. și ped. de art. 336, alin. 1 din Codul Penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prev. și ped. de art. 335, alin. 2 din Codul Penal, iar organele de cercetare penală ale poliției judiciare au dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, având în vedere pericolul social grav pe care pe care asemenea fapte îl prezintă precum și necesitatea prevenirii unor alte infracțiuni.  

(Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.