ACTUALITATE 19 aprilie 2019

Infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice constatate de polițiști

de Covasna Media | 730 vizualizări

Polițiștii din Boroșneu Mare aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat  pe raza comunei un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 44 de ani. Din verificările efectuate oamenii legii au constatat că autorizația provizorie de circulație pentru autovehiculul respectiv avea valabilitatea expirată, drept urmare pentru conducătorul auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

La Hăghig, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre faptul că un tânăr de 17 ani a condus un autoturism, iar pe fondul lipsei de experiență, a pierdut controlul și a lovit gardul unui imobil. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Iar la Bixad, oamenii legii au oprit în trafic o motocicletă condusă de către un tânăr de 28 de ani, iar din verificările efectuate a reieșit că acest nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei autovehiculului condus. Totodată, polițiștii au constatat că motocicleta nu era înmatriculată. Tânărul motociclist este cercetat penal acum pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

(Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.