ACTUALITATE 19 noiembrie 2020

Incidența COVID-19 la Sfântu Gheorghe, într-o scădere ușoară

de Daniela Luca | 1678 vizualizări

Rata de infectare este sub 6 la mia de locuitori, anunță autoritățile locale

Primarul Antal Árpád a anunțat că în ceea ce privește epidemia de COVID-19, municipiul a ajuns pe un „platou” în ultima săptămână. Incidența la Sfântu Gheorghe înregistrează o scădere ușoară, a spus edilul, potrivit căruia, miercuri, rata de infectare a ajuns la 5,62 la mia de locuitori.

„În municipiul Sfântu Gheorghe, în ultima săptămână, am fost pe un platou și am spus de foarte multe ori – întrebarea este dacă de la acest platou vom merge în sus sau în jos, deci dacă va crește sau va scădea rata incidenței. Deocamdată vă pot spune că suntem într-o scădere ușoară. Ieri am ajuns la 5,62 ca rată de incidență, fără focare, în municipiul Sfântu Gheorghe, la o mie de locuitori, și eu sper că în continuare acest trend va rămâne descrescător chiar dacă nu vorbim despre o scădere foarte semnificativă, dar este important că nu în sus mergem deocamdată, ci în jos”, a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Antal Árpád.

Raportarea de joi, 19 noiembrie, a cazurilor de COVID-19 arată că în ultimele 24 de ore au fost depistate încă 97 de noi îmbolnăviri în județul Covasna.

Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.