ACTUALITATE 8 februarie 2018

Început de săptămână fără evenimente rutiere grave

de Covasna Media | 461 vizualizări

Menținerea siguranței traficului rutier este în permanență în atenția polițiștilor covăsneni, care acționează pentru reducerea numărului de accidente și diminuarea consecințelor acestora.

Și la începutul acestei săptămâni polițiștii au fost prezenți în teren, astfel că pe raza județului nu au fost înregistrate evenimente rutiere grave, în ultimele zile fiind constatate trei infracțiuni privind circulația pe drumurile publice.

În Sfântu Gheorghe, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat de 38 de ani, iar din verificări s-a stabilit că autovehiculul avea autorizație de circulație provizorie cu termenul de valabilitate depășit. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

La Târgu Secuiesc, polițiștii aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, au depistat un alt bărbat de 38 de ani, care conducea un autoturism, deși consumase alcool. În urma testării cu etilotestul a reieșit că acesta avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării îmbibației alcoolice, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea de marți spre miercuri, polițitii din Întorsura Buzăului au observat un autoturism care avea o traiectorie de deplasare nefirească, astfel că au procedat la oprirea acestuia. Conducătorul a fost identificat în prsoana unui bărbat de 64 de ani, iar în urma testării cuetilotestul s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice de sânge, iar cercetările sunt continuate pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Compartimentul Relaţii Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.