ACTUALITATE 7 februarie 2010

Încep înscrierile în clasa I la Școala „Varadi Jozsef“

de Covasna Media | 484 vizualizări

În perioada 9-26 februarie 2010, conform planului de școlarizare, la Școala cu clasele I-VIII „Varadi Jozsef“ din Sf. Gheorghe vor avea loc înscrierile elevilor în clasele I pentru anul școlar 2010/2011, atât la secția română, cât și la secția maghiară. La această școală au fost aprobate pentru anul următor 5 clase. Astfel, la secția română a fost aprobată 1 clasă tradițională, iar la secția maghiară 4 clase (1 clasă tradițională, 1 clasă tradițională cu specific reformat și două clase în alternativa educațională Step by Step).

Pentru toți părinții care au ales sau vor alege Varadi Jozsef drept centru de formare și educare a propriilor copii precizăm că înscrierile se fac conform programului și criteriilor de înscriere stabilite de Consiliul de Administrație al școlii. Acestea sunt afișate la unitatea de învățământ, iar departamentul secretariat vă stă la dispoziție între orele 09,00 – 13,00 în fiecare zi din cele 3 perioade de înscriere (etapa I – 9-12 februarie, etapa a II-a – 16-19 februarie și etapa a III­a – 24-26 februarie).

În același timp, școala Varadi Jozsef dorește să aducă la cunoștința părinților interesați că școala oferă servicii educative de calitate, personal calificat, posibilitatea de a servi masa la cantina școlii, program prelungit după orele de curs, condiții optime pentru un învățământ centrat pe elevi și nevoile eductive ale acestora, susține dezvoltarea unui proces instructiv - educativ modern în concordanță cu nevoile reale ale societății în care trăim. Pornind de la aceste considerente, această unitate școlară în care funcționează învățământul tradițional, alternativ, iar la secția română clasele cu predare intensiv limba engleză, poate fi alternativa ideală pentru copiii dumneavoastră.

Teme articol: Varadi Jozsef inscrieri
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.