ACTUALITATE 3 septembrie 2014

Incendiu puternic la Covasna [FOTO]

de Covasna Media | 130 vizualizări

Incendiu gater Covasna septembrie 2014 - 2

Un angajat al societăţii afectate de incendiu a suferit arsuri de gradul I şi II

Marţi după masă, dispeceratul comun ISU – SAJ al judeţului Covasna a fost informat despre producerea unui incendiu la o hală de prelucrare a lemnului din oraşul Covasna.

Trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Secuiesc, alături de alte două echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Covasna, s-au deplasat la locul indicat pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Având în vedere amploarea flăcărilor ce se manifestau cu violenţă la acoperişul halei de producţie cu posibilitate de propagare la anexele învecinate şi la o staţie de carburanţi din apropiere, un alt echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi trei vidanje cu apă din localitatea Zăbala au venit în sprijinul pompierilor.

Incendiu gater Covasna septembrie 2014 - 1

Un angajat al societăţii afectate de incendiu a suferit arsuri de gradul I şi II pe braţul stâng şi a fost transportat la spitalul din Covasna de o ambulanţă SAJ.

Intervenția pompierilor militari și voluntari a durat peste 6 ore din cauza vântului puternic şi a cantității mari de materiale combustibile. Pericolul extinderii flăcărilor la anexele învecinate și la staţia de carburanţi a fost înlăturat.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă o reprezintă un scurtcircuit electric produs la nivelul unui cablu electric defect sau neizolat corespunzător, au ars acoperişul halei de producţie confecţionat din lemn cu învelitoare din plăci bituminoase şi interiorul halei pe o suprafaţă de aproximativ 1400 mp, 21 de utilaje, aproximativ 150 mc de lemne şi acte ale angajaţilor.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Plt. Marian-Marius Tolvaj

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.