ACTUALITATE 21 iulie 2010

Incendiu provocat de un scurtcircuit

de Covasna Media | 85 vizualizări
Ieri, la ora 18.14, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul‘‘ al Județului Covasna a fost anunțat, prin apelul unic de urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu la un apartament de pe str. Sălciilor din municipiu Sf. Gheorghe. La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe care au reușit localizarea și lichidarea incendiului, ce se manifesta cu violență în

Ieri, la ora 18.14, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul‘‘ al Județului Covasna a fost anunțat, prin apelul unic de urgență 112, despre izbucnirea unui incendiu la un apartament de pe str. Sălciilor din municipiu Sf. Gheorghe.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe care au reușit localizarea și lichidarea incendiului, ce se manifesta cu violență în dormitorul apartamentului, cu posibilitatea de extindere la imobilele învecinate.

Intervenția promptă a pompierilor militari a dus la salvarea propietarei in vârstă de 74 de ani ce a fost surprinsă de incendiu în apartament, precum şi a unui câine.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurcircuit electric cauzat de un aparat electric lăsat sub tensiune.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Sg. maj. Tolvaj Marian­Marius

Foto: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
''unu care gandeste'', 21 iulie 2010
pacat de femeie si de bunurile distruse fie ale ei ,fie ale celorlalati locatari !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.