ACTUALITATE 21 mai 2024

Incendiu la Sfântu Gheorghe: a ars o anexă gospodărească

de Daniela Luca | 1575 vizualizări

Pompierii covăsneni au intervenit marți după-amiază pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Sfântu Gheorghe. Incidentul, care a avut loc în jurul orei 16:00, a afectat o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

„Astăzi, în jurul orei 16:00, am fost solicitați sǎ intervenim în urma unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Sfântu Gheorghe.

La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Sfântu Gheorghe.

În urma incendiului, a fost afectatǎ anexa respectivă pe o suprafață totală de aproximativ 20 de metri pătrați, iar cauza probabilă care a dus la producerea acestuia a fost reprezentată de efectul termic provenit de la o scânteie purtatǎ de vânt și căzutǎ pe materiale ușor inflamabile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Covasna, Alexandru Marian Rechițean.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Anexa era de fapt un adăpost pentru iepuri, însă în momentul incendiului nu se aflau animale în interior, mai transmite ISU Covasna.

Sursa foto: ISU Covasna 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.