ACTUALITATE 21 aprilie 2010

Incendiu la o pensiune din Bicfalău

de Covasna Media | 670 vizualizări
21apr2010-incendiuIeri la prânz, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘ al Judeţului Covasna a fost anunţat de către propietarul unei pensiuni din satul Bicfalău, comuna Ozun, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul acesteia. Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi alte două echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ozun s-au deplasat la adresa indicată

21apr2010-incendiuIeri la prânz, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Mihai Viteazul‘‘ al Judeţului Covasna a fost anunţat de către propietarul unei pensiuni din satul Bicfalău, comuna Ozun, despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul acesteia.

Două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Sfântu Gheorghe şi alte două echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Ozun s-au deplasat la adresa indicată, unde au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

În urma incendiului au ars: acoperişul din lemn cu învelitoare din carton asfaltat tip tegula şi plăci OSB cu izolaţie din vată minerală pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi izolaţia din poliester de pe peretele portant al centralei termice pe o suprafaţă de circa 15 mp.

Activitatea pensiunii nu a fost afectată de incendiul produs.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic generat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice Sg. maj. Marius Tolvaj

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.