ACTUALITATE 24 ianuarie 2020

(Update) Incendiu la o casă și o șură din Harale

de Covasna Media | 2326 vizualizări

Update: Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scântei provenite de la un coş de fum deteriorat. Intervenţia de stingere a durat aproximativ 8 ore, din cauza cantităţii mari de materiale combustibile depozitate în şură (15 tone paie şi 2 tone de grâu).

Ştirea iniţială:

Pompierii intervin de mai bine de 5 ore

Pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 4, la un incediu produs la o șură și la o casă de locuit din localitatea Harale. Flăcările se manifestau cu violență la acoperișul casei de locuit și la întreaga anexă gospodărească, iar la fața locului au fost alocate succesiv 5 autospeciale cu apă și spumă din cadrul Secției Târgu Secuiesc, Punctului de lucru Brețcu, Detașamentului Sf. Gheorghe și un echipaj al pompierilor voluntari din cadrul SVSU Ghelinta.

Pompierii intervin de mai bune de 5 ore pentru localizarea și lichidarea incendiului ce a cuprins acoperișurile construcțiilor din lemn pe o suprafață de circa 210 mp, fânul depozitat în șură în cantitate mare, utilajele agricole și animale mici și păsări. Intervenţia salvatorilor a dus la înlăturarea pericolului extinderii incendiului la întreaga casă de locuit, iar în urma incendiului nu au rezultat victime omenești.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: ISU Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.