ACTUALITATE 24 iulie 2021

Incendiu izbucnit într-un apartament al unui bloc din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 4178 vizualizări

Au fost evacuate 14 persoane, printre care și un copil de aproximativ un an; incendiul a fost stins în mai puțin de o oră

Pompierii militari covăsneni au fost solicitați să intervină în această dimineață la un incendiu, anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, la un bloc de locuințe din municipiul Sfântu Gheorghe.

Au intervenit de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Sf. Gheorghe.

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la parter și se manifesta cu flăcări violente, inundând cu un fum dens casa scării.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, concomitent cu evacuarea tuturor locatarilor din blocul de locuințe.

Echipajele de căutare-salvare au evacuat în siguranță 14 persoane, printre care și un copil de aproximativ 1 an. Două persoane au fost transportate la spital de echipajul SMURD ca urmare a expunerii la monoxid de carbon și cu atac de panică. Nicio persoană nu a suferit arsuri în urma evenimentului.

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră, iar cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

(Sursa: ISU Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.