ACTUALITATE 19 septembrie 2018

In memoriam Dr. Orest Brenzan

de Covasna Media | 2384 vizualizări

Se împlinesc 2 ani de când, domnule doctor, ați plecat dintre noi. Da, ați plecat discret și demn, așa cum de fapt ați trăit toată viața. Poate nu mulți știu că ați fost inițiatorul secției de gastro-enterologie, după o perfecționare în Olanda în această specialitate, și de unde ați adus și aparatură în secție și toate acestea pentru noi pacienții!

Și acum domnule doctor, foștii dumneavostră pacienți vă regretă, și-și doresc să mai fie „ascultați” cu răbdarea și profesionalismul ce va caracterizat o viață întreagă, aplecat asupra celor suferinzi care așteptau o vorbă bună și un tratament riguros gândit și aplicat. Cât despre diagnosticul pus, era mereu confirmat de ecografii. Și tinerele colege doctorițe cu care ați conlucrat confirmau cu cuvenită apreciere acest lucru.

Ce poate fi mai trainic decît faptul ca noi să ne amintim și acum de OMUL Dr. Orest Brenzan și o facem cu regret și cu deosebit respect. Demnitatea, verticalitatea, căldura, profesionalismul, au fost și sunt calitățile care determină neuitarea noastră și o adâncă recunoștință. De asemenea, regretul că nu mai sunteți printre noi, domnule doctor Orest Brenzan, ne determină să vă dorim ca acolo unde sunteți să vă odihnească Dumnezeu.

Mereu un pios omagiu din partea prietenilor și pacienților.

Ana Baicu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.