ACTUALITATE 20 iulie 2020

În atenţia beneficiarilor de bilete de tratament balnear în unitățile din proprietatea CNPP

de Covasna Media | 2447 vizualizări

Având în vedere că s-a reluat activitatea privind acordarea prestațiilor sub forma biletelor de tratament balnear, Casa de Pensii Covasna anunță că locurile de tratament balnear se asigură prin unitățile de tratament din proprietatea C.N.P.P. respectiv la Societatea T.B.R.C.M. și, în completare, prin contracte încheiate potrivit legii, cu alte unități de profil.

Informăm pe această cale potențialii beneficiari ai biletelor de tratament balnear la unitățile T.B.R.C.M, că în fiecare sucursală a societății sunt implementate măsuri de prevenire a contaminării persoanelor, respectiv măsurile necesare pentru ca facilitățile hoteliere să fie complet operaționale, inclusiv crearea de circuite funcționale pentru ca unitățile să ofere servicii în condiții de maximă siguranță (se întreprind dezinfecții generale după fiecare serie de tratament balnear, dezinfecții zilnice ale tuturor facilităților medicale, etc.).

Totodată, persoanele interesate vor putea afla de pe site-ul instituției sau de la avizier disponibilitatea biletelor de tratament.

Recomandăm și în continuare ca, pentru a evita aglomerația la sediul casei de pensii, transmiterea  cererilor în vederea obținerii unui bilet de tratament să se facă prin poștă, email sau în cutia poștală  a instituției.

De reținut:

  1. La depunerea cererii pentru acordarea unui bilet de tratament balnear, pensionarul nu mai este obligat să depună copia actului de identitate și talonul de pensie, iar
  2. la eliberarea biletelor, până la data de 30 septembrie 2020, nu se va mai solicita biletul de trimitere –formular cu regim special.

Modelul de cerere poate fi descărcat de la adresa www.pensii.covasna-ro.eu/

Formulare utilizate.

Biroul de presă

Foto arhivă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.