ACTUALITATE 3 noiembrie 2020

Împrumutul prin programare și închiderea pentru public se prelungeşte la Biblioteca Județeană

de Covasna Media | 1060 vizualizări

În urma reglementărilor antipandemie prelungite la nivelul municipiului Sf. Gheorghe, pe toată perioada scenariului roșu, Biblioteca Județeană „Bod Péter” rămâne închisă pentru public și după data de 3 noiembrie 2020. Pe bază de solicitare și programare prealabilă, însă, asigurăm în continuare serviciul de împrumut al cărților.

Vă rugăm, deci, să ne semnalați solicitările în prealabil. În urma unei consultări telefonice sau prin e-mail, pregătim din timp cărțile cerute, și acestea vor fi înmânate în grădina instituției noastre, de către un bibliotecar, la ora prestabilită. Solicitările telefonice se pot face marți între orele 9 și 17, iar miercuri, joi și vineri, între orele 9 și 15.

Tel.: 0267-312-133; E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro; Catalog: online.kmkt.ro.

Vă anunțăm totodată cu bucurie, că punem la dispoziția Dumneavoastră un nou serviciu al bibliotecii: accesarea online a contului personal de bibliotecă. Aici se poate verifica statusul documentelor împrumutate, se pot face prelungiri și rezervări. Ghidul complet pentru autentificare se poate consulta pe pagina web a bibliotecii (kmkt.ro), la secțiunea Servicii / Autentificare online.

Nici pentru perioada următoare nu percepem taxe de întârziere referitoare la restituirea documentelor de bibliotecă împrumutate.

Vă mulțumim pentru înțelegere, și vă așteptăm din nou cu drag în bibliotecă, atunci când condițiile vor permite acest lucru!

(Biblioteca Județeană „Bod Péter”)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.