ACTUALITATE 23 decembrie 2009

Hoţii de la Ares au picioare scurte

de Covasna Media | 417 vizualizări
23dec2009-aresŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), comisarul şef Corneliu Câmpeanu, susţine că autorii jafului armat de la firma de pază Ares Security din Sf.Gheorghe sunt cunoscuţi de către anchetatori, el considerând că făptaşii vor fi cu siguranţă prinşi. Corneliu Câmpeanu a declarat ieri că se ştie cine sunt autorii şi îi vor prinde „sută la sută“, dar deocamdată anchetatorii analizează

23dec2009-aresŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna (IJP), comisarul şef Corneliu Câmpeanu, susţine că autorii jafului armat de la firma de pază Ares Security din Sf.Gheorghe sunt cunoscuţi de către anchetatori, el considerând că făptaşii vor fi cu siguranţă prinşi.

Corneliu Câmpeanu a declarat ieri că se ştie cine sunt autorii şi îi vor prinde „sută la sută“, dar deocamdată anchetatorii analizează toate probele adunate. „Cercul de suspecţi este un grup de până la cinci persoane“, a spus şeful IJP Covasna.

Jaful de la firma de pază Ares Security a avut loc în data de 15 octombrie, când doi bărbaţi înarmaţi şi cu măşti negre au furat atunci suma de 250.000 de lei. Atacatorii iau legat fedeleş pe cei trei angajaţi care se aflau la faţa locului, după care au dispărut cu banii şi o maşină a firmei de pază, ulterior găsită în albia Oltului. Anchetatorii nu au găsit amprente la faţa locului, din cauză că hoţii purtau mănuşi, iar potrivit conducerii Ares atacatorii sau dat drept poliţişti, aveau două arme tip Kalashnikov, erau îmbrăcaţi în negru şi purtau cagule.

(A.S.)

Teme articol: bani furt ancheta jaf Ares
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.